Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Tökös csávó (Bad Ass)

2013. október 14. - DavidRawrr

történet.png

Frank Vega kitüntetéssel tért vissza a vietnami háborúból, de képtelen volt beilleszkedni a társadalomba. Magányosan, visszavonultan él a házában, se munkája, se barátnője. Egy napon szemtanúja lesz annak, hogy a helyi buszjáraton két skinhead megtámad egy idős, fekete férfit. Vega közbeavatkozik, és megmenti őt. Mindezt valaki levideózta, és a felvétel a médiához is eljut. A férfit újra hősként ünneplik. A helyzet azonban rosszra fordul, amikor Vega barátját meggyilkolják, és a rendőrség nem tesz semmit.

Vélemény.png

Mindig is bírtam Danny Trejo-t! A mostanában kikerült filmjei után - amiben nem csak mellékszereplő - pedig még jobban kedvelem őt! Mindig olyan szerepeket kap, aminél egyszerűen magát kell adnia, és az tökéletesen megy neki!

Ám nézzük a filmet! Maga a történet nekem nagyon tetszett. Lightos, jól megírt, néhol humoros, néhol komoly és harcias. Na persze ne egy pörgős akciófilmet képzeljünk el! Ám az átvezetések néhol elég pocsékul sikerültek, és néha eléggé laposak volt a dialógusok. És nem csak a dialógusok, hanem maga a film is vontatott volt egy-két helyen.

Színészi alakításokban akit kiemelnék az nem más mint Trejo. Egyszerűen nem lehet nem szeretni azt a karaktert amit alakít! Jól csinálja, néha teljesen komolyra veszi a figurát, aztán már egy jópofa - tényleg - idős embert láthatunk, és tényleg szinte tökéletesen váltogatja ezt a kettőt. Szó se róla, az egész filmet elviszi a hátán, de javarészt csak ő van szerepbe, így ez nem is csoda!

Na nem egy tökéletes filmről beszélünk, de egy esti, délutáni mozizáshoz tökéletes és garantált a szórakozás!

Pontok.png

imdb.png5.6/10

sajat.png7.5/10

Borító.png

Előzetes.png

online.png

Online megtekintéshez kattints ide!

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr895567995

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása