Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

American Horror Story - Coven(S03x01) - Bitchcraft

2013. október 11. - Nikosssz

Vélemény.png

Mitől olyan különleges sorozat az AHS? Erre a kérdésre a válasz nagyon egyszerű. Minden egyes évada más-más sztorit mutat be, majdnem ugyanazokkal a színészekkel! A Coven névre hallgató 3. évadát a legbetegebb szezonnak ígérték, és az első rész, ezt bőven támogatja. Az elején levő jelenet már magában egy szadista, beteg képsorozat. Ez csak fokozódik. A Bitchcraft (szószerinti fordításban: ribancjártasság) nagyon találó volt, és könnyen megfejthető ha megnéztük a részt.

 A második évadban az egyik szereplő nem volt jelen, de ebben visszatér. Ez nagyon jó húzás volt mert  a fiatal színész nagyon jól játsza a szerepét, és még szimpatikus is. Igen ő nem más mint Taissa Farmiga, az első évadból ismert család lánya. Akit most vontak be a sorozatba, és hatalmas döntés volt szerintem az Emma Roberts. Nagyon kedvelhető színésznő. Bár már játszott a Sikoly4 ˝horrorfilmben˝, nem tudtam elképzelni egy horrorban. Minden esetre, kíváncsian várom, mit fognak kihozni az évadból, és a színészek önmagukból.

Evan Peters benne volt az első részben, de azért remélem még visszajön szerepelni, mert nélküle nem az igazi lenne. Nos, van még aki várja a boszorkányok életének bemutatását az FX csatorna szemszögéből? Én mindenképp. Jó szórakozást!online.pngIDE KATTINTVA! (Feliratos!)

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr65563615

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása