Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Supernatural S09x01 - I think I´m gonna like it here

2013. október 09. - Nikosssz

Vélemény.png

Visszatért a (várva várt?) sorozat, amelyikben a természetfeletti dolgok mindennaposak. Az odaát immáron neki futott a 9. évadának, ami nagyon szép teljesítmény egy ilyen fajta sorozattól, sőt bármilyen sorozattól. Az igaz, hogy az 5. évad után a 6-7. színvonala csökkent, de a 8 évaddal, és főleg annak is a második részével kezdett úgy tűnni, hogy visszakapjuk a régi odaát-ot.

Az évadnyitó elég gyengusra sikerült, a korábbiakhoz képest. Bár pozitívum, hogy ott folytatták ahol abbahagyták. Az angyalok a földre kerültek, és Castiel ember lett. Ennek következtében ugye első számú célpont az angyalok szemében, és ezt ez a rész szépen tükrözi. Cas rájön, hogy semmi sem lesz úgy mint eddig volt. Legalábbis még nem. Sam és Dean kapcsolata ismét egy titkolózást kap, ami ugye majdnem mindig szerepet játszik a testvéreknél.

Bár fura volt ez évadnyitónak, és gyenge is (akárcsak a zene az elején. Az mi volt már?), én kíváncsian várom, hogy mi fog történni, és remélem felpörögnek az események. Addig is betekintés a következő epizódba, ahol Sam is megtudja, hogy a pokol királya a csomagtartóban seggel!

 A feliratért minden tisztelet Deino-nak és Falatka-nak! :) Köszönjük srácok! :)online.pngIDE KATTINTVA!

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr675560736

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása