Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Szemfényvesztők - (Now you see me)

2013. október 06. - Nikosssz

történet.png

A világ legjobb illuzionistának egy csapata bankot rabol, de nem is akárhogyan: a mindenkit megtévesztő műsorszámuk végeztével a közönség sorai közé szórják a megszerzett pénzt. Az FBI értetlenül áll az agyafúrt attrakció előtt, nem is sejtve, hogy egy sokkal nagyobb dobásra készülnek a szemfényvesztők.

Vélemény.png

Nálam a film egy hatalmas meglepetés volt. Annak ellenére, hogy sokat vártam tőle nem is csalódtam, mint ahogy általában lenni szokott. Az értékelésem azokat fogja támogatni akik azt mondták, hogy hatalmas film.

Az alátámasztás egyszerű. Egyedi film, egyedi történettel. A színészek tökéletesen beleillettek, és minden más is igen jó. Az átvezetések, (Nem sok van, mert szinte az egész filmidő alatt pörög minden.) el lettek találva, így még ezek sem unalmasak. A főcselekmény, mint említettem egyedi, és még érdekes is. A bűvészek világa mellett berepít egy kis akcióba és pár poénba is. Ritka film amiben összejön ez a párosítás, hogy egy komoly sztori mellett a poénok is betaláljanak, és ne komolytalanítják el az egész alkotást. Ebben összejött ez is.

A színészek közül Jesse Eisenberg lepett meg a legjobban. Bár már volt olyan alakítása, amiben komoly szerepet kellett vállalnia, általában megszokhattuk az ügyefogyott főszerepekre. Mégis ennek ellenére megmutatta mégegyszer, hogy ilyenre is képes. Woody Harrelson a másik meglepetés. A nevéről egyből a Zombieland jut eszembe, és nem egy ilyen minőségű gondolkodtató film.
 Dave Franco számomra eleinte nem illett a képbe, mert egy komolytalan gyereket láttam benne, ám a film pár perce után szerethető karakter lett ő is.  Isla Fisher az egyetlen dögös bűvész a filmben, ezért ha szarul is alakítana kellene bele, nem még így hogy hozza a színvonalat. Morgan Freeman szintén jó döntés volt a filmben! A színészekről ennyit.

A film végére az egész történet felépül, ami azt jelenti, hogy minden szál elvarrásra kerül. Sőt még egy igazán ütős csavart is sikerült összehozniuk, amit nem fogok lespoilerezni. Számomra az év eddigi legjobb meglepetése lett. Jó szórakozást ehhez a frankó filmhez! :)Pontok.pngimdb.png7,3/10sajat.png10/10Borító.pngElőzetes.png

ONLINE MEGNÉZHETED IDE KATTINTVA!

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr425552743

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása