Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Marvel Agents of S.H.I.E.L.D. (S1x02) - 0-8-4

2013. október 03. - Nikosssz

Vélemény.png

Bár számíthatott a sorozat nézettség esésre, elég sokat csökkent a létszám.  Sokaknak nem tetszett ezek szerint a nemtúl ismert szereplőgárda, vagy épp a modern kütyük. Pedig akad bőven ebben a részben is. A folytatást akció terén egy picivel dúsabbnak mondanám.

A szereplő karakterek kezdik kialakítani a személyességüket. Az okoskodó tudósok, az izmozó és gyanakvó egyszemélyes Ward ügynök, és a halálos és titokzatos Mai. A hacker csajt azért nem említettem, mert még nem tudom hova tenni. Nem sok haszna volt eddig, bár megmentette a csapatot. A rész végén még jobban elbizonytalanodhatunk hol is áll.

A megmentés... Személy szerint kivágnám, aki kitalálta, a rés betömését egy felfújható csónakkal. Bocs a spoilerért, de ez egy olyan pont, amin az ember nem tud elnézni.  A másik érdekesség, hogy a ˝főszál(?)˝ abbamaradt, és más szerkezetet keresnek fel, az első részben szereplő feltalálója helyett.

Tahiti-nek szerintem lesz valami külön sztorija, mivel másodjára is emlegették. Kíváncsi vagyok mi is történt Furyval ott.  Kíváncsian várom a folytatást, és remélem semmiképp sem kap kaszát.

A végén kapunk még egy színészt az Avangersből... Jó rész volt!  :)

Részpontszám: 9/10

Eddigi egész pontszám: 9/10

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr765549576

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása