Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Z világháború (World War Z)

2013. október 02. - DavidRawrr

történet.png

A Max Brooks World War Z: A zombi világháború története című könyve alapján készült akció-horror egy ENSZ alkalmazott küzdelmét mutatja be, amint versenyfutást folytat az idővel és a végzettel, hogy megállítsa a zombi fertőzés szétterjedését a világban.

Vélemény.png

Én azt már most az elején leszögezem, és mondhat bárki bármit, szerintem ez a film k*rva jó lett! Amikor megjelentek az első hírek, trailerek, poszterek egyből mindenki fújolt, hogy ismét egy zombis film, lerágott csont és klisé halmaz lesz. Pedig már a trailer alapján is le lehetett szűrni, hogy ez a film új szintre emeli a zombi témát. Igen, tény, hogy már megannyi ilyen jellegű film került a vászonra, kaptunk már 5 Resident Evil-t, van már ilyen sorozat is (The Walking Dead), és ha visszatekerünk az időben, akkor is találunk jó párat (személyes kedvenceim Zombieland, Holtak hajnala, Holtak naplója).

És most nyáron megkaptuk a WWZ-t, Brad Pitt-el a főszerepben.. És azt mondom, ez igen, ez nem semmi! Maga a történet nem hoz újat, de mégis. Azt, hogy csoszogó, hülye zombik FELEJTSÉTEK EL! Mint ahogy azt is, hogy egy területen cirka 150-200 zombi lesz maximum. Az elejétől kezdve a végéig ez a film pörög, és túrja az arcunkba az akciót, hogy meg ne nyugodhass egy percre is. És ez az új hozzáállás tetszik, mert még a Kaptár szériában sem láthattunk ekkora akciót!

A színészi játékok jók lettek, az átvezetések is nagyon jók. A képivilág hibátlan! A történet jó csavarokat tartalmaz, és a vége is tartogat meglepetéseket!

Szóval felejtsétek el amit írnak, a pontokat, a fújolókat... Csak élvezzétek ezt az adrenalin dús filmet!

Pontok.png

imdb.png7.1/10

sajat.png10/10

Borító.png


Előzetes.png

 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr825547658

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása