Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Pokoli egyezség (Dead in Tombstone)

2013. szeptember 30. - DavidRawrr

történet.png

Miután egy könyörtelen rablóbanda elfoglal egy apró bányászvárost, a hatalomért kialakult harcban saját vezetőjüket, Guerrero Hernandez-t is megölik társai. Örök kárhozatra ítélve a pokolban Guerrero-nak maga a sátán kínál egyezséget: hozzon el neki hat lelket korábbi bandatagjai közül, és ő megmenekül a kárhozattól. Guerrero elfogadja az alkut, és elindul, hogy véres bosszút álljon saját gyilkosain

Vélemény.png

Danny Trejo-t (a filmben Guerrero Hernandez) sokszor láthattuk már a vásznon...  mellékszereplőként. Ha kap is filmet, akkor az nem olyan volumenű, mint amit más nagy nevek vihetnek el a hátukon. Persze azért akad kivétel. Most azonban itt ez a film! A történet jó, bár már láthattunk nem egy ilyet, amiben az ördöggel való egyezkedés a téma. De ettől függetlenül jól meg lett írva, külön tetszett, hogy az elején kaptunk egy kis ízelítőt az ördög személyiségéről. Az átvezetésekre nem lehet panasz ahogy az egész film hangulata is jól el lett találva. Igazi vadnyugati stílusú lett és ez nagyon tetszetős. Trejo pedig nagyon jól alakít, hozta a tőle már jól megszokott stílust, és passzolt hozzá ez a karakter, hisz amit láthatunk, az maga Danny Trejo. Egyedi és utánozhatatlan! És ne feledkezzünk meg Mickey Rourke-ről sem. Remélem, hogy még láthatom (láthatjuk) őket a vásznon a közeljövőben!

Szóval... Danny Trejo lepaktál az ördöggel! Popcorn-t, üdítőt bekészít, filmet indít, élvezi!

Pontok.png

imdb.png4.5/10

sajat.png9/10

Borító.png

Előzetes.png

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr665540574

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása