Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Kolibri-kód (Hummingbird)

2013. szeptember 28. - DavidRawrr

történet.png

Kolibri kód a különleges egység volt katonája, Joey Jones története. Katonai bíróság elé állítják, majd hajléktalanként az utcán találja magát. Egy éjjel betör a Covent Garden egyik lakásába, és rájön, hogy a luxus penthouse üresen fog állni három hónapig. Talál hitelkártyát, kocsi kulcsot és egy jól feltöltött bankszámlát, ami csak arra vár, hogy ő megdézsmálja - ő azonban arra használja fel ezt a helyzetet, hogy egyenesbe jöjjön és munkát szerezzen. Leáll az ivással és a drogokkal, és beáll mosogatónak egy kínai étterembe. Hamarosan előléptetik ajtónállóvá és nem hivatalos kidobóvá. Olyan hatékonysággal dolgozik, hogy felkelti egy kínai gengszterfőnök figyelmét, aki felbérli sofőrnek és végrehajtónak.

Vélemény.png

Először értem úgy egy Statham film végére, hogy kettős érzésem van! Hisz lássuk be, Jason Statham egy kiválló színész, az a film amiben ő szerepel biztosan pörgős, akciódús, csavarokkal teli és persze ! Most nem éreztem ezt... Maga a történet nem lenne rossz, de rettenetesen vontatott, unalmas. És igen, tudom, hogy ez most nem egy Crank vagy Szállító vagy Feláldozhatók... Apropó Szállító, maga a történet egy idő után eléggé hajaz a trilógiára. Szóval nem az volt amit elvártam. Legalább 3x állítottam le a filmet, mert nem kötött le. Azért akad pozitívum, például az átvezetések. Bár 1-2 helyen azok is összecsapottak, de alapvetően szépen meg lettek oldva.

Statham-et egyébként érdekes volt ilyen szerepben látni. Például az elején fel sem ismertem, annyira elmaszkírozták, a másik pedig maga a karakter személyisége, ami nagyon elüt a megszokottól. De ez nem rossz, sőt! Örülök, hogy megmutatta egy másik arcát is. Ám, úgy érzem most nem tette úgy oda magát mint az eddigi filmjeiben. Kicsit összecsapott, kicsit elhamarkodott alakítás!

Összességében egy átlagos film... Átlagos... Amit egy olyan filmtől nem várnánk amiben egy ilyen kaliberű főszereplő van. Azért egyszer megnézhető, de maradandó nyomot nem fog hagyni!

Pontok.png

imdb.png6.2/10

sajat.png6/10

Borító.png

Előzetes.png

 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr1005537611

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása