Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

A nagyi szeme fénye (Grandma's Boy)

2013. szeptember 21. - Nikosssz

történet.png

A harmincöt éves Alexnek nem egy nyerő típus: se pénze, se nője. Napközben videojátékokat tesztel, míg az éj leple alatt titokban a legújabb játék fejlesztésén dolgozik. Amikor kiteszik a bérelt lakásból, a nagymamához költözik, aki két öreg barátnőjével osztja meg házát. Az öreglányok bevonják Alexet a házimunkába, ráadásul a nagyi szívesen játszik az unokája fejlesztette videojátékon. Alex szerelmes lesz az új kolléganőjébe. Csakúgy, mint ellensége, aki minden gonoszságra képes, hogy célját elérje. És ki más segíthetne a bajbajutott unokán, ha nem a nagyi?

Vélemény.png

2006-ban még tudtak újat mutatni. A film is ezt sugallja, mivel a mai napig nincs hasonló történetű film mint ez a darab. Az egészen végig van vezetve egy vonal amin minden pár percben el van szórva egy poén.  Tény hogy vannak amiken nem annyin röhögünk, mert az nem is úgy van szánva, hogy tisztán nézzük a filmet (Ha értitek mire gondolok :D). Azért vannak olyanok amin fetrengeni lenne kedvünk.

Szóval, egy játékfejlesztő aki nem mellékesen tudatmódosítóval él, hála unokatesójának Dantenak. Dante szinte minden féle fűfajtát ismer, és sokat tart is. Ennek hatására szerezheti be magának a bennszülött doktort, vagy a dzsungel királyát, vagy még a taek-wan-do-zo majmot. Pár dolog miatt a hírekben is megjelenik az arca. Na szóval ő tartja el Alex-ot. A munkahelyén viszont kezdenek rosszul alakulni a dolgok, amikor nagyijához költözik. A nagyi szobatársának lenni cinkes lenne, ezért barátainak hazudik, és a házimunka általi fáradtságot is másra fogja.

Na szóval a színészek kellően hülyék, hogy jól játsszák szerepüket. Azt hiszem nem fogom egyenként jellemezni őket, és külön írni mindenkihez, hogy jó volt. Szóval jöhet is az összefoglalás.

Egyszer látni kell a filmet. Haverokkal összeülve jó kis szórakozást nyújthat. Jó szórakozást!Pontok.pngimdb.png6.9/10sajat.png7.5/10Borító.pngElőzetes.png

 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr455527507

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása