Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Fűre tépni szabad (How High)

2013. szeptember 19. - DavidRawrr

történet.png Silasnak és Jamalnak az élet a betépésből és a becsajozásból áll. Az egyetlen gáz a suli. De csak amíg Silas nem szervál valahonnét egy kis "szuperfüvet", ami nem csak hogy első osztályú, de elsőrangú osztályzatokhoz is juttatja őket, valamint be a Harvard Egyetemre, ahol a fiúk vidám szokása hatalmas káoszt okoz, a tanári kar nagy bosszúságára. Végigfüstölik magukat a tanéven, amíg a fű el nem fogy, és az eszüket kell használniuk, hogy boldoguljanak!

Vélemény.png
A teljes leírásban az áll, hogy fergeteges vígjátéknak lehetük a részesei. Nos, ezzel azért én kötekednék! Félre értés ne essék, jó film, sőt nagyon jó, ám a poénok nem olyan szintűek, hogy tényleg rekeszizom fájdalmat okozzanak - nekem legalábbis nem okoztak. Ám más szempontokból tényleg egy nagyon jó kis filmről beszélhetünk. Maga a történet elég beteg, hogy egy fű hatására zsenik lesznek, meg megjelenik a halott haverjuk szelleme, aki lesúgja nekik a dolgozatok válaszait. Hoppá, elszóltam magam, ez titkok! Bár, sok ilyen film van, azért ez szerintem kiemelkedően jó!

Főszereplői nem mások mint két híres, és jó rapper Method Man (Silas) és Redman (Jamal). Énekesek, ám az alakításuk nagyon jó! Sőt! Hozzák azt amik valójában, és még a ráadás! Szóval ehhez a két szerephez talán nem is találhatott volna jobb embereket a rendező!

Az átvezetések amik kicsit furák, nem rosszak, de nem is kiemelkedőek!

Hogy kinek ajánlom? Hát semmiképp sem olyan embereknek akik a fű ellenesek, és nem bírják a kicsit trágárabb párbeszédeket. Ugyanis a film tartalmaz nem is egy ilyet! Ám aki egy laza vígjátékra vágyik, egy ksi elvontsággal, annak tökéletes!

Pontok.png

imdb.png5.7/10

sajat.png8.5/10

Borító.png


Előzetes.png

 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr815523842

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása