Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Gyilkos bohócok az űrből (Killer Klowns from Outer Space)

2013. szeptember 17. - Nikosssz

történet.png

Vén papa az erdőben keresgéli elkóborolt kutyáját, aki az ötletes Micimackó névre hallgat. Meg is találja a kutyulit a kerekerdő közepén (százholdas pagony), egy cirkuszi sátor mellett. Az öreget látszólag nem nagyon izgatja hogy mit keres egy cirkuszi sátor a fák között, de ha már ott van, elindul hát hogy megkeresse a jegyirodát.

Vélemény.png

A film az élő bizonyíték, hogy már 1988-ban is volt pár elme ami a betegségtől ragyogott. Azt meg kell hagyni hogy egyedi a film története, és kivitelezése. Az meg egy másik, hogy mind2 eszméletlen beteg. A címről már megtudhatjuk, kikkel is állnak szemben hőseink, akik először csak egy romantikus estét akartak együtt tölteni a természet lágy ölén. Ekkor a hullócsillagnak vélt objektum után haladva, megkezdődik a harc, ami a túlélésért folyik.

A betegebbnél betegebb ötletek elég komikusak. Egy-egy gyilkolási módszer már viccesebb, mint pár mai vígjátékfilm. Vegyük alapul a bohócok tartósítási eljárását, ami annyit tesz, hogy játékfegyvereikkel bebábozzák az áldozataikat, egyfajta vattacukorba. De a többi is nagyon kreatív volt. Ezenkívül még más esetekben is megmosolyogtatnak a bohócok. Ott van a szimatmester kutyájuk ami lufiból van, vagy a kis bicikli amivel beállít a motorosok közé.

A látványa a filmnek olyan 80-as évekbeli :D. Ugye ez az elvárt egy 1988-as filmtől? Ahhoz képest a bohócok elég félelmetesre, és élethűre sikerültek. Ellentétben sok helyen láthatunk olyan dolgokat, amiket ha magában látnánk nem valószínű hogy rájönnénk mi az. Például vegyük elő a végén levő repülő sátort.

Ami értékelhető még a filmben az a zene. Az a tipikus amcsi cirkusz zene egy kicsit megspékelve. Egyszer meglehet nézni, bár lehet úgy is unalmas lesz! Jó szórakozást! :)Pontok.pngimdb.png5,8/10sajat.png5,/10Borító.pngElőzetes.png


A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr45521236

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása