Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

A védelmi kód (The Number Station)

2013. szeptember 12. - DavidRawrr

történet.png

Emerson, a kegyvesztett CIA ügynök még egy utolsó küldetéssel visszanyerheti felettesei bizalmát. Egy kommunikációs központot és egy ott dolgozó hölgyet kell megvédenie.

Vélemény.png

Nem vicc, a film története annyi, amit fentebb lehet olvasni! Azért nem vitték túlzásba, de ez meg is látszik a filmen! A történet sablonos, unalmas. Az átvezetések enyhén szólva is sz*rok. (Pedig én ritkán írok vulgáris kifejezeéseket egy film kapcsán!) Aztán klisék tömkelegét vágja hozzánk a film, már az első fél órájában is.

A szereplők alakítására nincs panasz, John Cusack (Emerson) neve szerintem senki számára sem ismeretlen. Elég a 2012-t vagy a Con Air-t említenem. Az alakítása egy erős átlagos, nem nyújt kiemelkedő teljesítményt. Malin Akerman (Katherine) sem mondható rossznak, de ő sem több egy átlagosnál.

Szóval, az egész film, ha nem számítom bele a sablonos, klisékkel teli történetet, átlagosnak mondható!

Ha unatkozik nagyon valaki, akkor jó, de maradandó élményt nem fog nyújtani!

Pontok.png

imdb.png5.4/10

sajat.png5/10

Borító.png

Előzetes.png

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr155508353

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása