Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Szigorított őrizet (Maximum Conviction)

2013. szeptember 11. - Nikosssz

történet.png

Amikor a visszavonult kommandós, Tom Steele (Steven Seagal) és partnere Manning (Seteve Austin) megbízást kapnak, egy régi börtön újranyitásának biztosítására, két titokzatos női fegyenc érkezésének lesznek tanúi. Nem sokkal később a börtönt elit zsoldosok támadják meg, akik az új jövevényeket keresik. Amikor fény derül a nők kilétére, Steele ráébred, hogy sokkal komolyabb dologba csöppentek, mint ahogy eleinte gondolta.

Vélemény.png

Ez a film mégis mi akart lenni? Na jó értem én, hogy alacsony költségvetésből kell megcsinálni a filmeket? De fontos tele baszkurálni a filmet olyan tipikus időhúzással mint azok a jelenetek, amikor a 2 ellenség elbújnak 1-1 fal mögé és lőnek egymásra. Persze 2 percen keresztül az egyik lövi a másikat aki addig elbújik, majd fordítva. Ezeknél falra tudnék mászni, és még egy Paintball meccsen is nagyobb izgalom van.

A színészekről sem ejtenék többet pár mondatnál. Steven Seagal jól ismert színész, és már egy korábbi cikkben említettem, hogy bármilyen kemény harcban legyen része, neki soha semmi baja nem eshet. Mindig sértetlen.
Aki viszont mostanában felkapott színész lett az ilyen minőségű akció filmeknél az Steve Austin egykori pankrátor. Meglepő, de a filmben ő volt számomra az egyetlen pozitív figura. Ő sem azért mert kivételesen újratöltött, inkább az a pár beszólása segített neki, ami a filmet is feldobta.

A legjobb beszólás, amin még el is mosolyodtam

Elgyepálják Austin-t majd feláll, és beköpi, hogy :

Szerelmes lettem! :D

A másik pillanat pedig, a harc a zsoldossal. Fegyver eldob, mehet a harc. Csávókám megfogja a súlyzórudat, mire:

Gyúrni akarsz, vagy bunyózni?!

A film ezenkívül sajnos rémunalmas, tele olyan hibákkal, mint egy rejtett katonai bázis, a város közepén :D... Csakis annak ajánlanám, aki nem sajnálja az idejét, egy ilyen kategóriájú filmre, és nagyon ráér.

Pontok.pngimdb.png4,6/10sajat.png4,0/10Borító.pngElőzetes.png

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr685507993

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása