Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

2014-ben jön a Halálos Iramban 7.. még mindig! (Újabb hírek!)

2013. szeptember 09. - DavidRawrr

A premier időpontja?
Megvan!
A főbb szereplők?
Megvannak!
Poszter a filmről?
Már láthattunk!

Ám ettől függetlenül újabb és újabb hírek bukkannak elő, a már híres Fast & Furious széria jövőre debutáló 7. részéről!

Az első új hír egy újabb harcos színészről került elő! MMA harcosnőnk már lesz Ronda Rousey személyében. Ezúttal pedig az Ong-bak című filmből ismert Tony Jaa vállalt szerepet a filmben!

Jaa elég ismeretlen még, ám most ezzel a filmmel lehetősége van rivaldafénybe kerülni! Bár nyilatkozata alapján, már az miatt győztesnek érzi magát, hogy egy filmben szerepelhet Vin Diesel-el, és A Szikla Dwayne Johnson-nal, azért én kíváncsian várom, hogy a harcokból győztesen vagy vesztesen kerül ki!

Következő hírben pedig egy lehetséges szereplő neve bukkant fel! Aki nem más, mint Kurt Russel!

A stúdió már tárgyalásokat indított arról, hogy Kurt vállaljon szerepet a filmben, ám az még kétséges, hogy kit fog játszani. De, minden bizonnyal a Denzel Washington által visszautasított fő-főgonosz szerepét kapná meg, és állítólag a színész már készen áll. Bár még semmi sem biztos, később erről többet tudhatunk meg, hisz James Wan és csapata hamarosan megkezdi a Halálos iramban 7 forgatását!

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr285501417

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása