Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Köpök a sírodra - (I Spit on Your Grave)

2013. augusztus 30. - Nikosssz

történet.png

Jennifer könyvet ír, és az efféle alkotómunkához nem a legjobb környezet egy nyüzsgő nagyváros, így egy időre egy nyugodt erdei kisházba költözik. A helybélieknek rögtön feltűnik a csinos lány, és egyik éjjel néhány férfi megtámadja. Ez Jennifer életének legszörnyűbb éjszakája: brutálisan megverik, megkínozzák és megalázzák, legvégül pedig sorsára hagyják - meghalni. A kegyetlen támadók arra az egyre nem számítanak, hogy Jennifer túléli a rémálmot, sőt mit több: könyörtelen bosszút áll a borzalmakért.

Vélemény.png

Ismételten egy remake-t láthatunk. Az 1978-as években készült egy film ugyanezzel a címmel hasonló sztorival.  Annak ellenére, hogy a régit nem láttam, az új lekötött. Az elején már sejteni lehet mi fog történni. Sőt ha elolvassuk a tartalmát egyértelművé válik az egész film. Amit viszont nem vártam az a visszatérésnél való kínzások durvasága. Ami meglepett bár nem a film által, hanem a PRO4 adó által, az az hogy leadták vágatlanul. Hiszen tele van olyan látvánnyal amit sokan nem bírnak, és a gyerekeknek bőven nem adnám.

Essünk neki a filézésnek! A kiszámíthatósága ellenére van pár parajelenet, amikor tudjuk mi lesz, de azt nem hogy hogyan. Ezért várjuk a fejleményeket izgulva. Amikor elkezdik a tortúrát az rádöbbent, hogy élőben is vannak ilyen betegelméjű emberek, akik képesek lennének ilyenre. Amikor már mindenki végig ment a csajon, és meggyötörték, akkor bátor húzással (Még mindig nem értem, hogy élte túl) elmenekül a kegyetlen kínzói elől. Amikor visszatér kezdetét veszi a bosszú. Ez a durvább része. Nem tudtam sajnálni azt az 5 férget alakítót mivel előzmények alapján kiküzdötték maguknak. A vége nagyot szólt! (Szóvicc is megvolt! :D)

Akkor a cselekmény pipa. Jöhetnek a színészek. Mindegyik színész pár nem túl ismert filmben szerepelt eddig. Nem várhatunk tökéletes színjátékot, de azért annyira rosszat sem kapunk. A ˝főhős˝ Jennifert megformáló Sarah Buttler komolyan játssza a megszenvedett nő szerepét. Az arckifejezései már megsajnáltatják a karaktert. Aztán amikor visszatér is keményen nyomja. A kínzók pedig tökéletesen beillenek az elmebetegek szerepére. Erről ennyit.

A filmet nem ajánlanám gyenge gyomrúaknak, és kiskorúaknak. Aki távol áll az önbíráskodástól az is hagyja ki nyugisan. Aki viszont szereti az efféle horrort az bátran essen neki. Maximum az unalmas részeket áttekeri! :)

Pontok.pngimdb.png6,2/10sajat.png7,0/10Borító.pngElőzetes.png


A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr945484972

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása