Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Batman: Kezdődik!

2013. augusztus 27. - J0ker

Borító.png

történet.png

Bruce Wayne (Christian Bale), az árva milliomos önszántából járja meg az erőszak poklát, amikor Henri Ducard (Liam Neeson), a keleti mester a harcosai közé veszi és tökéletesen kiképzi. Wayne azonban nem osztozik mestere elvakult nézeteiben és visszatér Gotham Citybe. Célja, hogy az igazságtalanság ellen harcoljon minden lehetséges eszközzel. A várost azonban megfertőzte a korrupció, csak a fiatal ügyésznő, Rachel (Katie Holmes) és James Gordon nyomozó (Gary Oldman) mernek szembeszállni Ra's Al Ghul embereivel.

Vélemény.png

Hát Batmaaaaaannnnnn.... Ez lehet egyáltalán rossz??? Christian Bale, Morgan Freeman, kapásból két nagy név, sőt még Liam Neeson is ide sorolható, hát ez már egyből jól indul részemről.

Ide szerintem jöhet is egy kis poén:
Legyél mindig önmagad, kivéve ha lehetsz Batman! Akkor inkább legyél Batman!

Na szóval, ez a film kb Batman születése a kezdetek, ahogy ezt a cím is már elárulja. Ez a film maga egy remekmű, nincs nagyon olyan amibe bele lehetne kötni. Színészi játék jó, van benne pár poén is, bár nem vígjátéknak készült, inkább komolyabb az egész film hangulata, nem olyan vicces. Viszont ez pont passzol is a karakterekhez. Batman/Bruce nem egy vicces alkat, hanem egy komoly multimilliárdos. Persze azért nem búvalb*szott, szóval szerintem ezt nagyon jól eltalálták a filmben. Persze van benne egy nő is, hát miért ne lenne, minden ilyen filmbe kell, és ezzel a romantikát is kicsit bele lehet keverni az egész alkotásba.

Na mindegy, nem fogok itt regényeket firkálni össze-vissza csapongva, hogy mi jött be nekem, mi nem, szerintem egy rohadt jó film, kedvenceim közé tartozik ez is, szóval simán ajánlom mindenkinek. Nézzétek meg milyen, aztán alkossatok saját véleményt róla :D

Pontok.pngimdb.png

8,3/10

sajat.png

10/10

Előzetes.png

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr55480844

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása