Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

2014-ben jön a Halálos Iramban 7

2013. augusztus 27. - DavidRawrr

A cím kicsit úgy hangozhat, mint, ha eddig ezt nem tudtuk volna! Hisz már a 6. rész premierje előtt feltűntek olyan pletykák, hogy bizony lesz 7. rész! És a pletykák igaznak minősültek, hisz már rengeteg hírt olvashatunk az új részről! Én most ezeket összegyűjtöttem!

Legfontosabb talán a rendező kérdése volt! Justin Lin már nem tudta vállalni ezt a nagy hajtást, hisz a stúdió szinte már évente adja ki az újabb F & F filmeket! Szóval ki is lépett, és a helyét átvette James Wan! Egy remek rendezőről beszélünk, hisz nem kevesebb mint 7 véres, gyomorforgató, de iszonyat jó horrort csinált a Fűrész szériával! De kérdés, hogy menni fog-e neki ugyanez a remek alkotás, egy adrenalin dús, pörgős akció film esetén is?! A kérdésre a válasz még várat magára jövő nyárig!

Tekintve, hogy már megannyi részt kiadtak, a széria mindenképp új irányba indul el! Vin Diesel azt nyilatkozta, hogy a 6. rész lezárt egy trilógiát, és a 7. rész egy újabb trilógia kezdete lesz. Akkor ebből sejthető, hogy akár évente is kijön majd egy új rész! Újabb kérdés, hogy nem-e megy a film rovására ez?! Bár sokak szerint már, az 5. rész is sok volt, nem, hogy a 6. 7. stb.

A szereplők között biztosan feltűnik majd Paul Walker, Vin Diesel, Dwayne "The Rock" Johnson, Tyrese Gibson, és aki látta már a 6. részt, és a stáblista utáni kis jelenetet is látta, az tudhatja, hogy a főgonosz szerepében Jason Statham-et láthatjuk majd! Olvastam arról is, hogy Ronda Rousey, az UFC bajnoka is aláírt a stúdióval! Újabb harcos csajszi, ez egy nagyon jó hír! Szereplők közé még keresik a legfőbb gonoszt is! Statham már adott, ám mellé akarnak egy Denzel Washington kaliberű, Oscar-díjas színészt! Ugyanis, ő nem vállalta el a szereplést!

Végezetül egy promó plakát is napvilágot látott! A képen James Wan és Tyrese Gibson látható a plakát előtt!

Nos, én nagy Halálos iramban rajongó vagyok, talán a 4. rész az ami nem tetszett annyira! Így kíváncsian, sőt izgulva várom a 7. részt, ugyanis az 5. és 6. résszel magasra helyezték a lécet. Minden kiderül a premieren 2014. júliusában!

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr215480018

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása