Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Bazi nagy görög lagzi - My Big Fat Greek Wedding

2013. augusztus 26. - bady262

történet.png

Mire vágyik egy apa? Természetesen arra, hogy a lánya menjen férjhez valami rendes, megbízható férfihoz. Mire vágyik egy görög apa? Természetesen arra, hogy a lánya menjen hozzá egy görög férfihoz, aki lehetőleg még rendes is. Toula 30 éves, szülei chicagói éttermében, a Táncoló Zorbában dolgozik, elhanyagolja magát, és családja legnagyobb rémületére semmi jelét nem mutatja, hogy kedve volna végre megházasodni és gyerekeket szülni. Az apja már bármilyen vővel kiegyezne. Pontosabban: majdnem bármilyennel. De Toula, az örök lázadó egyszer csak megszabadul a szemüvegétől, egyre szexibben öltözik, senkinek nem árulja el, mivel tölti az estéit, és végül bemutatja álmai férfiát, Iant, aki szőke, nem görög, és még vegetáriánus is. Elszabadul a pokol! De nincs mese: az apának el kell viselnie Iant, Iannek el kell viselnie új családját, és Toulának el kell viselnie, hogy szerettei képtelenek elviselni egymást...


Nemzet: amerikai
Stílus: romantikus, vígjáték
Hossz: 95 perc
Magyar mozibemutató: 2003. január 16.
Amerikai bemutató: 2002. július 5.

Vélemény.png

Szép napot Kívánok mindenkinek !

Most egy laza kis romantikus - vígjátékról írnám meg a véleményemet és egy kis kedvcsinálót is csinálnék.
Ami egyből a címből kiderül az az hogy nem egy szokványos lagzit fogunk látni ebben a filmben. Igen ez így is van, egy Görög lagzit fogunk látni és ezzel együtt kicsit jobban meg is ismerhessük a igazi Görögök szokásait, és hogy hogyan is gondolkoznak. A filmben feltűnik főszerepben: Nia Vardalos az az ( Toula Portokalos ) és John Corbett ( Ian Miller ) akik már első látásban egymásba szeretnek. Ahogy nézem miben játszottak még a főszereplők kiderül hogy van még egy pár film amiben közösen viszik a főszerepet, biztosan nagyon jól kijönnek egymással. Ami még a filmet illeti meg kell hagyni hogy egy remek kis romantikus vígjáték, amiben remek poénok vannak elsütve, van benn egy pár tréfa is ami tényleg röhejes, és amin jó hogy nem  sírna már. Igen van a filmben nem egy ilyen jelenet hogy az ember már azt se tudja mit csináljon a nevetéstől. És persze a személyes kedvencem a filmben ez a mondat ˝ Tegyél rá Windexet ˝ ez mindent visz, és persze még több jelenet is van benne ami nagyon tetszik. Továbbá filmben meg ismerhessük a Portokalos ˝kis családját˝ és hogy mennyire is összetartanak. Összesítve ahhoz képest hogy 2002-es a film ajánlani tudom mindenkinek.Egy remek pároknak való vagy akár családi film, amiben mindenki megtalálja a magáét. Mindenki megtalálja magának benne a kedvenc részt és ami lényeges az embert le is köti a film, ami  nem mindegyiknek sikerül a mostani filmeknek.

Aki kedvet kapott egy romantikus Görög lagzihoz, az  féltétlenül nézze meg, további szép napot és jó filmezést kívánok !

Borító.png

Előzetes.png

Pontok.pngimdb.png6.5

sajat.png7-3

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr125479725

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása