Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Papás-babás hírmorzsák

2013. augusztus 19. - Nikosssz

történet.png

Miután képtelen teherbe ejteni fiatal feleségét (Olivia Munn), Tommy (Paul Schneider) összetoborozza ütődött haverjait, hogy visszalopják az egyetemi évei alatt egy spermabankba leadott örökítőanyagát. Ez az eszméletlen vígjáték olyan elődöket idéz, mint a Felkoppintva, a Sejtcserés támadás vagy a Várandósok.

Vélemény.png
Már csak a korábbi filmekből adódóan is nézős film lesz. Az előzetese alapján, nem nyújt rossz utalást, reméljük nem is kapunk rosszat! Mint láthatjuk a film főként szex és ahhoz kapcsolódó dolgokról fog szólni. Persze ebből majd következik a sztori, ami egy szerencsétlenség miatt betörésre készteti főhösünket! :) A korhatár besorolás szerintem fekszik. Kíváncsian várjuk a Papás-babást! :D

Előzetes.png

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr445467100

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása