Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Nagyfiúk 2. - Adam Sandler és csapata szánalmas pojácaként viselkednek

2013. augusztus 19. - csak Porter

FIGYELEM! A kritikában néhol indulatos szavak, kifejezések találhatóak! Előre is elnézést!

Az 1990-es évek elejétől kezdve ismerhettünk meg egy kedves fiatalembert, aki szerepeiben egy szeretetreméltó teremtés volt, akit a film első perceitől kezdve megszerettünk, szurkoltunk neki, és boldogan néztünk a csetlés-botlásait. Ő volt Adam Sandler, kinek filmjei mindig remek szórakozást és nevetést garantáltak. Számomra manapság csak egy rossz vicc. Köszönhetően a Jack és Jill nevű förmedvénynek és az Apa ég!-nek. És még akkor szóba sem került a Nagyfiúk 2.

történet.png

Maguk mögött hagyva Hollywoodot egy kisebb városkába költözve élnek boldogan a Nagyfiúkból megismert apukák és családjaik. Ám semmit sem változtak, maximum még hülyébbek lettek. Egy újabb hétvégére összejönnek "hőseink", hogy ismét egy őrült, vad és teljesen agyatlan hétvége vehesse kezdetét...

Vélemény.png

Legszívesebben most megkérdezném Adam Sandlert, hogy "Ezt most komolyan gondolta?" Mert körülbelül azt vettem észre, hogy minden egyes percben százasával pusztulnak az agysejtjeim, és nem a vicces értelemben. Először is le kell szögeznem, hogy nagyon is van humorérzékem. Még olyan (sokak szerint) agyatlan ostobaságon is tudtam szórakozni, mint a Movie 43 - Botrányfilm. DE ennél a filmnél más történt. Kínosan ültem a tévém előtt és próbáltam élvezni ezt a vígjátéknak mondott tömény semmirevaló baromságot. Nem is vártam semmi eget rengető komolyságot, de sajnos én már az első perceknek köszönhetően (SPOILER amikor is a Feder-család majdnem minden férfitagját lehugyoz egy szarvas) nem tudtam nevetni egy percet sem, maximum csak szánalomból.

Erről a filmről még azt kell tudni, hogy minden egyes férfiszínész nem normális, jobban szólva gusztustalan, szánalmasan ökörködő barom, akik ezekkel a percekkel, hogy ilyeneket csinálnak, szimplán csak magukat égetik. Főszerepben Adam Sandler, aki eldobta a régebbi szeretni való karaktereit és helyette inkább pöcs lett. Kevin James, a maga viccesnek szánt "hapcis böfing" nevű produkciójával nyűgöz le minket legalább 3x a film ideje alatt. Chris Rock, aki talán a legnormálisabb ebben a filmben. Rob Schneider döntött a legjobban, aki szerintem már szégyelte magát, hogy egy filmjeinél ezerszer idiótább produkcióban szerepeljen, nem vállalta el a folytatást.

Csupán egyetlen pozitívumot tudok felhozni a filmből, mégpedig a csomó ismerős színész, akik örömmel szerepeltek a filmben, hogy aztán ők is lesüllyedjenek a főszereplők szintjére és hogy hülyét csináljanak magukból. Ők többek között az Alkonyatból elszabadult Taylor Lautner, Milo Ventimiglia, aki sokaknak a Hősökből ismerős, a vadállat Steve Austin, Jon Lovitz vagy épp Shaquille O'Neal.

Nem tudom, miért csinálnak ennyire egy minősíthetetlen filmet manapság. Adam Sandler ezek után a szememben már csak egy viccesnek tűnni akaró pojáca, aki már csak ilyen (bocsánat a kifejezésért) szarokat képes készíteni a Jack és Jillel karöltve. Én csak a többi színészt sajnálom, mint Salma Hayek, Chris Rock vagy Kevin James, akik ennél azért többet érdemelnének... De most komolyan: Kinek kellet ez a film?

 Pontok.png

imdb.png

5,1/10

sajat.png

1/10Borító.png

Előzetes.png

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr305467407

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása