Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

47 Ronin (hírek)

2013. július 26. - veze75

történet.png

A 47 Ronin egy XVIII. századi japán mondán alapszik. Egy áruló megöli a mesterüket és a helyére lépve száműzi a 47 szamurájt. Ők bosszút esküsznek, hogy a hadúr vérével mossák le a szégyenüket. A roninok csapata elindul, hogy megkeresse és a segítségét kérje Kai-nak (Reeves), a félvérnek, s közben keresztül kell vágniuk magukat a misztikus szörnyekkel, fekete mágiával és más elképesztő borzalmakkal teli vad világon. A száműzött, kitaszított rabszolgává vált Kai-nak át kell alakulnia azzá a hőssé, akinek vezetésével a lázadók maréknyi csoportja meg tudja ragadni az örökkévalóságot.


Vélemény.png

A japán Edo-korszak egyik legjelesebb írójának, Tamenaga Shunsuinak (1790-1844) regénye már több színdarabot, filmes, tv-sorozatos adaptációt megélt története végre a mozivásznon is megelevenedik. A 47 Ronin egy legendává vált, de valós eseményeken alapuló történet.

A film a trailer alapján számomra nagyon ígéretesnek tűnik. Érdekessége, hogy a filmet részben Magyarországon is forgatták még 2011.-ben.A bemutató majd egy évet késik, mivel az utómunkák során számos fennakadás történt, mind költségvetés és határidő szempontjából is. Várhatóan 2013. december 25.-én kerül bemutatásra. A magyar közönség karácsony másnapjától tekintheti mag a hazai mozikban.

Borító.png

47_Ronin_PosterArmor_-366x580.jpg

Előzetes.png

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr525427888

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása