Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Vámpírnaplók(Vampire Diaries)-A folytatásról

2013. július 21. - sunfah2


2009-ben startolt a Vámpírnaplók az RTL-klubon.Azóta lepergett 4 évad,megváltoztak a szereplők jellemei,sok új színésszel gazdagodott a sorozat.Tudniillik,hogy a Vámpírnaplók Pilotja volt 2009 legsikeresebb kezdése,nézőszám alapján(CWTV).

A kritika írók sok rosszal illették,azonban a 2.évadnál fejlődést véltek válni,és a sorozat azóta is folyamatosan ível felfele,köszönhetően az érdekes történetnek,az istenien jó színészi játéknak,és a magával ragadó fantasy környezetnek.

A tavalyi évad már sokkal inkább elment Az Elena vámpírrá válás ügyébe(ami várható volt),és bizony voltak benne olyan részek amik...khm....egyszerűen feleslegesek(pl Elena kikapcsolta az érzéseit,hogy magára haragítson mindenkit megöljön egy szerencsétlen pincérnőt majd 5 rész után újra visszakapcsolja....) viszont az évad végére a sorozat nagyon szépen összeszedte magát,és szinte mondhatni hogy egy fergeteges évadzárót hozott össze.Nem hiába tűkön ülve várjuk a következő évadot amely előreláthatólag Október 10.én kezdődik a CWTV-n.

Alább látható a Comic-Con on kiadott tralier(az első 3 perc 29 másodperc az eddigieket dolgozza fel!)

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr25417401

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása