Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

B13 Ultimátum (Banlieue 13 - Ultimatum)

2013. január 16. - Nikosssz

Vélemény:

A film készítői, és szereplői ismét kitettek magukért. A főszereplők megint csak cipelik a film gyengébb részeit az akciójelenetekkel. Bármennyire is jók, a többi dolog most kicsit el lett tolva. Már maga a sztori is sántít, és a többi színészre sem mondhatunk túl biztatókat. Ami Leito és Damian verekedésein kívül viszik a prímet azok a parkour jelenetek. Igen, szerencsére a tetőkön ugrálást visszakaptuk. Mondjuk már ez sem volt annyira ütős mint az előző részben, de azért így is pörgős kis üldözést kaptunk. Szintén pozitívum a párbeszédek megoldása. Durva beszólások akadtak benne, és flegma visszavágások. A filmbe belecsempésztek pár (jópár) vicces jelenetet is. Ami sajnálatos, az az, hogy a magyar szinkront egyelőre nem kaptuk meg a filmhez, és nem is hallani róla, hogy készülne. Ennél fogva sajnos az eredeti francia nyelven kell végignézni, ha valaki kedvet kapna. A felirat azért segít!

Tartalom:

A megígért változások a körzetben feledésbe merültek. Leito magán akciójával robbantgatja a falat, de ezzel felkell hagynia mikor a B13 komoly zűrbe keveredik. A negyed elpusztítása ellen összejön a régi csapat, de nem elég Damian és Leito tudása, ezért új társakat is keresnek. Vajon sikerült másodszor is megmenteni a B13-at?


IMDB pontszám: 6.4/10

Saját pontozás: 8/10

Borító:

Kattanjatok ránk FB-n is IDE KATTINTVA! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr545022753

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása