Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Arena

2013. január 15. - Nikosssz

Vélemény:

Egyet már az elején leszögeznék. Aki nem bírja a vért, irdatlan mennyiségben, az el se kezdje ezt a filmet nézni. A vér még annyira nem is lenne durva, de a lefejezések, varrások és testet átszúró objektumok már sokkal jobban igénybe veszik az erősebb idegzetet. Amiért viszont kicsit csalódtam a filmben azt a Logan-t alakító Samuel L. Jackson érte el. Sokkal jobb filmekben szokhattuk őt meg, bár tény hogy mostanában eléggé alább adta ezen a téren. Az elején egy kicsit megörültem mikor megláttam Nina Dobrev -et , de sajnos elég keveset szerepelt. A filmről annyit tudnék mondani, hogy nem ez az első ilyen élet-halál közvetítés a neten, de szerintem nem is az utolsó. Ettől függetlenül egyszer simán nézhető. Őszintén szólva még meg is lepett a film, a végére jól kitalált csavarral. Amit nem értek, hogy hogy szökött el, hogy nem találták meg. Lehet ezt azért csinálták mert terveznek egy következő részt? Majd kiderül. Addig is nézzétek, hogy miképpen oldották meg ezt a főként véresen látványos filmet!

Tartalom:

David Lord egyszer csak egy azon kapja magát, hogy egy modern gladiátor aréna kegyetlen világába kényszerítették, ahol a férfiak élet-halál harcot vívnak online, az internetes tömegek szórakoztatásáért…

IMDB pontszám: 4.8/10

saját pontozás: 6.5/10

Borító:


Kattanjatok FB oldalunkra is IDE KATTINTVA! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr385020482

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása