Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Legenda vagyok (I Am Legend)

2013. január 14. - Nikosssz

Vélemény:

Will Smith valahogy ráérez a filmekre, és olyan filmek szerepeit vállalja, ami leköti az embert. Ez most sem volt másképp. Alapból szeretem az ilyen mutáns lények szereplését, és még mellé egy olyan színész is, aki beleéli magát a filmbe. Ami nem tetszett, az az, hogy pár embert láthatunk csak. Jobban bepasszolt volna számomra , ha mondjuk egy kisebb csoport próbált volna túlélni. Persze így is jó az alkotás, de mégis. Látványilag is nagyon odatették magukat a készítők. New York utcái elhanyagolt, tönkre vágott állapotban. Lehet beteges egy kicsit, de nekem nagyon tetszik. Egyszer egy ismerősöm megnézte az első 10 percet a filmből és azt mondta, hogy nem fogja nézni, hogy egy idióta szarvasokat kerget a városon keresztül. Ha ti is így álltok hozzá, akkor azt javaslom adjatok esélyt mégis a filmnek, hiszen valamivel felkell vezetni, még ha kicsit hosszabbra is sikeredett ez a része. Kitérnék még a filmben elhangzó zenékre. Hát Bob Marley szerintem nagyon jó választás volt ezen a téren. Az a nyugodtság amit a zene nyújt jobban átérezteti a főhős higgadt életét is, bármekkora szarban is van. Szerintem megéri megnézni! :)

Tartalom:

Robert Neville (Will Smith) a Földön az egyetlen emberi túlélő, akit nem fertőzött meg a gyilkos vírus. Mára ő New York utolsó lakója, s talán az egész világon nincs már rajta kívül ember. A pusztító járvány következtében azonban új faj jött létre. A mutánsok figyelik minden mozdulatát, éjjel-nappal vadásznak rá. Neville menekülés közben saját vérének felhasználásával próbálja előállítani a járvány ellenszerét. Sikerén az emberiség jövője múlik.

IMDB pontszám: 7.1/10

Saját pontozás: 9/10

Borító:


Kattanjatok ránk FB-n is IDE KATTINTVA! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr685018695

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása