Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Másnaposok (The Hangover)

2013. január 12. - Nikosssz

Vélemény:


Az esküvőkkel, és lagzikkal elég sok film foglalkozik, de ilyen legénybúcsúkkal már nem annyira. Szerintem ez egy jó ötlet volt. A másik jó ötlet a szereplők összeválogatása volt. Doug aki a legnormálisabb még kinézetre is elmondható, hogy normális. De Alan, Stu, és Phil, már első látásnál látható, hogy hatalmas állatok. Nálam a biztosítékot Alan hülyeségei vágták ki. Hatalmas beszólások, és poénok találhatóak a filmben. Több 30+ feletti embertől hallottam, hogy mekkora gagyi, és hogy semmi poén nincs benne. Lehet ez csak egy bizonyos korosztálynak tetsző film? Minden lehetséges, bár ezt éppen nem hinném. Na mindegy is, mindenki döntse el maga. Tovább folytatnám a történetével, ami eleinte nem olyan nagy durranás, de amikor elkezdik visszakutatni az előző estéjüket, akkor beindul a rendőrautó lopással, az esküvővel, a fürdőszobai tigrissel, és persze Mr. Chow -val. A végére beillesztett képek, ahol kotta részegen pózolnak főhőseink is szintén egy nagyon jó ötlet volt. Negatívumot nem is igazán tudnék mondani, de valami mintha mégis hiányozna a filmből. Szerintem mindenképpen érdemes megnézni, szóval hajrá! :)

Történet:

Házasodni többször is lehet, de legénybúcsú csak egyszer van az ember életében: ezért szokták boldog vőlegények és még boldogabb haverjaik alaposan elbúcsúztatni a legényéletet. Ebben a Las Vegas minden kocsmájában, bárjában és egyéb mulatóhelyén játszódó vígjátékban annyira jó munkát végeztek a cimborák, hogy másnap reggel kénytelenek rádöbbenni: valahol út közben elveszítették az ifjú férjjelöltet. Kétségbeesett nyomozásba kezdenek. Szerencsére, az előző napi dorbézolásról maradt néhány nyom: egy tigris a fürdőszobában, egy csecsemő a cipősfiókban és Mike Tyson a nappaliban. Ezek és homályos emlékeik segítségével igyekeznek bejárni előző éjszakájuk minden állomását: mire kezdődik az esküvő, elő kell keríteniük a köddé vált vőlegényt!

IMDB pontszám: 7.8/10

Saját pontozás: 9/10

Borító:


Kattanjatok ránk FB oldalunkon is IDE KATTINTVA! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr575013860

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása