Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Másnaposok 2. (The Hangover Part II)

2013. január 12. - Nikosssz

Vélemény:

Az előző részéhez képest új helyszín, pár új szereplő, és új kalandok. Az első rész főbb alakjait viszont visszakaptuk. Ami viszont kicsit zavar, az az, hogy a történetet majdnem egy az egyben az elsőre fektették. Persze nem sok újítást képzelhettünk el az első rész után, de mégis negatívumnak sorolnám, és egész nagy negatívum. Ami viszont tetszett, az az hogy vadi új beszólások/poénos jeleneteket kaptunk, és nem ugyanazokat sütötték el. A legostobább még mindig Alan, a legbulizósabb még mindig Phil, és a leglúzerebb még mindig Stu, a vadiúj imidzsekkel együtt. Doug-ot ebben a részben sem látjuk túl sok ideig. Talán a 3-asban majd több szerepet kap,  hiszen forgatják a film 3. részét! Reméljük a szereplők maradnak, és a partyállat Mr. Chow is visszatér a sittről. Nem mondanám rossz filmnek már csak az említett poénok miatt sem, de egy új köntöst tényleg elbírt volna. A zenei téren nálam bepasszolt a film, hiszen olyanokat kaptunk a jelenetekhez ami jobban beleránt a filmbe. Azt kell mondjam a végén megtalált képek még durvábbak mint az első részben, ám enyhén erotikusabbak is. Ennyi kell! Egyszer simán nézhető alkotás. Jó szórakozást!

Tartalom:

Négy jó barát csapott egy eszelős bulit, másnapra totális rövidzárlatra ébredt, és fejfájósan próbálta kideríteni, mi történhetett vele az előző éjjel - a Golden Globe-díjas film 2009. nyarának legnagyobb mozis szenzációja lett, azóta pedig kultikus tiszteletnek örvend azok körében, akik voltak már valaha másnaposak, vagy tervezik, hogy legyenek.
Ezúttal Stu (Ed Helms) mondja ki a boldogító igent, méghozzá Thaiföldön. A szesztestvérek természetesen így sem maradnak ki a mulatságból, de csalódottan kell tapasztalniuk, hogy Stu - tanulva az eddigiekből - óvatos kerti partit tervez a hepajozás helyett. Ám még a legtávolabbi földrészeken is igaz a régi mondás: ember tervez és aztán mások végeznek vele. Las Vegas semmi ahhoz képest, ami Bangkokban történhet. A haverok újabb agyatlan kalandok során mennek keresztül - hiszen lételemük a botrány, a káosz és pár doboz fejfájás elleni gyógyszer.

IMDB pontszám: 6.5/10

Saját pontozás: 8/10

Borító:


Kattanjatok ránk FB oldalunkon is IDE KATTINTVA! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr85014150

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása