Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Evil Dead 2013 Hírmorzsák

2013. január 05. - bady262

Úgy látszik újra a mozikba kerül a régi horror Evil Dead, most ahogy lehet látni új rendezője van a filmnek, ami meg is látszik a film előzetesen is hiszen sokkalta durvább jelenetek lesznek benne a filmben. De persze ezt foghassuk a mostani kifejlett technológiára is. A másik dolog ami a szembe tűnik az az hogy a film teli lesz horrorisztikus. bizarr és véresnél véresebb jelenetekkel. Meglássuk mit is tudnak kihozni a régebbi filmből. Reméljük jó lesz és lesz mit várni az Áprilisi napokban. Aki kedveli az ilyen fajta filmeket annak bizonyára ínyére lesz ez a film. Amit szerintem bizonyára ki lehet jelenti az az hogy ez lesz az év legvéresebb filmje lesz.

Történet

Öt huszonéves fiatal egy mindentől távoli erdei lakra bukkan, ahol egy különleges könyvet találnak, a Holtak Könyvét. Amikor felolvasnak belőle, életre keltenek párat a környéken szunnyadó, cseppet sem barátságos démonok közül.


Nemzet: amerikai
Stílus: horror
Amerikai bemutató: 2013. április 12.

Rendezte:

Fede Alvarez

Szereplők:

Jane Levy

 Shiloh Fernandez

Jessica Lucas

Lou Taylor Pucci

Elizabeth Blackmore

Egy hivatalos előzetes:

Borító:

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr855000344

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása