Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

A halálraítélt (The Condemned)

2013. január 04. - Nikosssz

Vélemény:


Steve Austin eléggé felkapott színész lett az utóbbi időkben. Sajnos a mennyiség mellett kevés idő jutott a minőségre, ezért nagyon sok nézhetetlen levest is készítettek. Ez a film még úgy el is megy. Mondjuk a 12-es karikát emelném egy kicsit ugyanis, a káromkodások száma hatalmas, és nem nézetném 12 évesekkel, azt sem, hogy hogyan robbannak emberek cafatokra, vagy hogyan szúrodnak át 1-1 karón. A filmben ezenkívül elég sok verekedős jelenet volt, amik eléggé el lettek túlozva. Vannak benne olyan mozdulatok, ami pl. az egyik csajt minimálisan intenzívre küldte volna, de itt meg sem kottyan neki. Ami a filmben számomra még pozitívumnak számított az a kis tanulság féle a végén. Az hogy mi emberek mennyire undorító embertelen dolgokat élvezünk. Ez így is van. Hiszen vegyünk alapul bármilyen háborús filmet például. Élvezettel nézzük, ahogy hullanak az emberek. Hiába van megjátszva, hiszen valahol ez a való életben is így megy.

A filmben alapvetően jól összeválogatott színészek vannak, vérben és  verekedésben nem szűkölködik, és még egy lenéző véleményt is nyújt a mai embertelenségekről. Simán nézhető alkotás!

Tartalom:


Egy multimilliárdos filmrendező egy valóságshow-t akar interneten sugározni. Egy játék, tíz halálraítélt. A tét a szabadságuk, mivel aki megnyeri, az szabadon távozhat, s a börtönbe sem kell visszatérjen. A másik dolog egy állítólagos pénzösszeg. A játék vérre megy, ugyanis csak egy maradhat. Miután a rabok a szigetre kerülnek, megkezdődik a kegyetlen öldöklés a túlélésért.

 

IMDB pontszám: 6.0/10

Saját pontozás: 8.0/10

Borító:


Kattanjatok ránk FB oldalunkon is IDE KATTINTVA! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr194998088

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása