Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Gorilla bácsi - The Pacifier

2013. január 03. - bady262

Véleményem:

Szép napot kívánok minden kedves olvasónak !

Nos akkor fogjunk is neki a mi kis filmünknek ami egy elég vicces kis nevet kapott. A rendezőnek nem tudom hogy is jöhetett ilyen film cím a nevében. De hát annyira nem szörnyű vannak sokkalta rosszabbak is. Ha el olvassuk a szereplőket rá jövünk hogy egy olyan szereplő a főszereplő aki inkább akciós, autós egyszóval pörgősebb filmekben lehet látni.

Lehet hogy a rendező azért választotta Vin Diesel-t főszereplőnek hogy egy kis hírneve is legyen a filmnek de ezt sajnos nem tudjuk.Minden esetre elég szokatlan párosítás egy vígjátékban látni Vin Diesel-t. De hisz ez nem is gond, a film elején hisz még látni is hogy próbáltak belevinni egy csöppnyi  akciót, ami jól is állt a filmhez. Utána elkezdték a családi fajta film forgatását ami jóra sikeredett szerintem. Hiszen nem minden nap látni a főszereplőt ahogy éppen piszkos pelust cserél egy baba alatt, énekel és táncol. Meg kell hagyni szépen oda illet ez a próba is Vin Diesel elé. A filmbe továbbá vittek egy jó kis adag humort is és persze hogy ne legyen csak lapos egy kis akciót is  ami szerintem egy családi vígjátékba kell is. Persze most a akció alatt nem robbanó autókat vagy valami nagy effektekre kell gondolni, hanem ilyen kicsit lazábbra vett akciót. Ami szerintem nagyon jól sikerült Továbbá tettek a filmbe egy állatot is ami azt hiszi hogy valami más. Eleinte ez nagyon vicces és a végére még jól is jön ez a kis "más bőrébe bújás"

Valahogy negatívat nem is tudok hozzá írni hiszen a film alatt egy picit sem unatkoztam, vártam a fejleményeket. Esetleg azt hogy szokatlan Vin-t látni egy ilyen filmben, hiszen nem sokban játszik de jobban illenek szerintem hozzá az akció dúsabb filmek, De meg kell hagyni itt is elég szépen alkalmazkodott és alkotott egy vasárnapi családi filmezésnek való filmet. Szerintem megteszi és az is fontos hogy többször is meglehet nézni, nem mint a mostani egypár filmet ami alatt az ember el unja az életét.

További szép napot mindenkinek és kellemes filmnézést !

Egy kis ízelítő

 

 

Történet:

A különleges kommandósok nem kérdeznek, csak teljesítik a parancsot. Shane eddig így élt: mindig ott volt, ahol a legnagyobb a veszély, legkiismerhetetlenebb az ellenség, ahol az államérdek fontosabb, mint a saját biztonsága. De ezúttal olyan bevetésre indul, amihez talán még ő ereje, ravaszsága és bátorság is kevés. Egy családi házban, öt gyerek mellé parancsolják. A gyerekek apja tudós, akikísérletei során egy különlegesen fontos anyag nyomára jutott. A találmány dokumentációjára számos világhatalom feni a fogát, csak éppen senki nem tudja, hol lehet: valahol ott rejthették el a családi házban. Shane kénytelen megszabadulni szokásos felszerelésétől: a bozótvágó kés, ejtőernyő, géppuska és kézigránát a kelleténél nagyobb feltűnést keltene a békés kertvárosi környéken. Az öt gyerek (a legkisebb csak néhány hónapos, a legnagyobb pedig veszélyesen kamaszodó nagylány) körül úgyis egészen más túlélőcsomagra van szüksége: a harcedzett szuperügynök kénytelen megtanulni, hogyan kell bánni a pelenkával, babakocsival, pótkerekes biciklivel és a kamaszos érzelmekkel.
Nemzet: kanadai, amerikai
Stílus: vígjáték
Hossz: 91 perc
Magyar mozibemutató: 2005. április 28.

IMDb értékelés: 5.3

 

Borító

 


 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr784994707

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása