Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

G.I. Joe 2: Megtorlás hírmorzsák

2013. január 02. - Nikosssz

Sokan lemondták az első részét a filmnek, hogy csakis látványra mentek. Ennek ellenére, nekem tetszett a film. Egyetlen percig sem unatkoztam így várom a következő részét is. Remélem ti is szívesen fogadtok pár infót tőlünk. Tessék:

  • magyar bemutató: 2013. március
  • amerikai bemutató: 2013. március 29.
  • rendező: Jon M. Chu
  • főszereplők: Channing Tatum, Ray Park, Dwayne Johnson, Elodie Yung, RZA, DJ Cotrona, Adrianne Palicki, Ray Stevenson, Joseph Mazzello, Bruce Willis
  • gyártó studió: Paramount Pictures
  • további rész: G.I. Joe: A kobra árnyéka

2009-ben a G.I. Joe játékfigurákból csináltak egy mozifilmet, ami ha nem is a legsikeresebb filmek közt volt abban az évben, de a látványos akcióival sokak szemében a nyár egyik popcorn filmje lett.
A második rész megrendezésére Jon M. Chut kérték fel, aki eddig többnyire zenés-táncos filmeket rendezett, mint a Step Up 2 és 3. része vagy a Justin Bieber koncertfilm. A bemutatót eredetileg 2012 nyarára tervezték, de a stúdió átrakta 2013 tavaszára a 3D konvertálásra hivatkozva.

 

Egy hivatalos előzetes is rendelkezésünkre áll:

 

Végezetül egy ütős kis poszter:


A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr944992414

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása