Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

9

2013. január 02. - Nikosssz

Vélemény:


Elég rövid kis címet kapott ez az animáció. Akkoriban rengeteg posztapokaliptikus művet kaphattunk, de ez más. Egy posztapokaliptikus animációs film. Már az elején rádöbbenhettünk, hogy nem a fiatal korosztályt célozták meg vele. Talán egy 3. világháború kirobbanása utáni emberek nélküli világ, amiben főhősünk a 9-es felkel. Eleinte, ahogy rájön, hogy nem egyedül van, és még pár percig élvezetes is volt számomra, de utána elkezdtem unni az egészet. Az összesítésben egy katyvasz. Az animátorokat lehet dícsérni, mert gyönyörű grafikával áldották meg a kis élőlényeket, de a forgatókönyvíróval nem igazán vagyok elégedett. Ha már egyszer ilyen stílusra mentek, akkor bővebben kilehetett volna fejteni mindent. Így azt a hatást adja mintha összecsapták volna, hátha hoz valami bevételt. Végeredményben, a látvány és a hang miatt meglehet nézni, de ez nem elég egy filmhez. Biztos nem szedem elő többet, ezt a lemezt! :)

Tartalom:


A nem túl távoli jövőben a Nagy Gép segítségével a világ robotjai felülkerekedtek az emberiségen, és megtizedelték a humanoidokat. Miközben világunk darabokra hullott, misszió indult a civilizáció megmentéséért - egy kis csoportnyi rongybabaszerű teremtmény, akikbe az emberiség utolsó napjaiban egy tudós szikrányi életet lehelt. Ők túlélték az apokalipszist. A kis törzs tagjai csak számokon szólítják egymást, az 1-es egy háborús veterán, 2-es egy feltaláló, 3-as és 4-es a gesztusnyelven kommunikáló iskolás ikerpár, 5-ös mérnök, 6-os művész, 7-es bátor harcos, 8-as izomagy, a 9-es pedig vezetői képességgel megáldott lény, aki tudja, egyesíteni kell erőiket, ha fel akarják venni a harcot a legkegyetlenebb gépiesített fenevaddal.

 

IMDB pontszám: 7/10

Saját pontozásom: 4.7/10

Borító:


Kattanjatok ránk FB-n is IDE KATTINTVA! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr434992340

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása