Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Gamer - Játék a végsőkig (Gamer)

2012. december 31. - Nikosssz

Vélemény:


Azt hiszem az idén utoljára leírt filmet látjátok. de ha így is van , nem bánom hogy erről kell utoljára írnom. Azt kell mondjam igencsak egyedi ötlet, az egész sztori. Az egész akcióra épül, ahol repkednek a golyók és törnek a csontok. Mégis van benne egy kis rejtett filozofálásra késztető tartalom. Hiszen komolyan, ki nem gondolt bele a film közben, hogy mi lenne ha az általunk irányított ismert karakterek pl. Soap McTavish , vagy a 47-es ügynök húsvér emberek lennének. Akkoris ugyanolyan merészen Rambo stílusban szabadulnánk az emberekre, vagy megbecsülnénk ember társainkat és golyóröptetés nélkül játszanánk a küldetéseket,esetleg játszanánk-e egyáltalán? Bárki bármit mondd, szerintem mindenki gondolkozott rajta legalább egy pillanatig. Zenei aláfestések nagyon bejöttek nekem. A futurisztikus jelenetek alatt kis retro-t hoz elő. Nagy nyomás alatt levő szerepre alkalmasnak találom Gerard Butlert... Jól nyomja az irányított katona állatot. Látványban is ott van a film. Simán nézhető akár többször is!

Kellemes szórakozást nyújt a film, nézzétek nyugodtan!

Tartalom:


A nem is olyan távoli jövőben a játék- és szórakoztatóipar egy rémisztő új hibriddé fejlődött: az elmeirányítás technológiájával emberek irányítják hús-vér embertársaikat többszereplős online játékokban. A széles körben elterjedt és igencsak vitatott programok szülőatyja, a már visszavonult milliárdos, Ken Castle legújabb agyszüleménye egy új lövöldözős játék a "Slayers" mely olyan hatást kelt, mintha az irányító maga lenne a programban szereplő harcos. A félelmetes játék lehetővé teszi, hogy világszerte több millió ember élő adásban élhesse ki gyilkos fantáziáját, fegyenceket használva avatárként, kiknek halálukig kell küzdeniük.

 

IMDB Pontozás: 5,7/10


Saját pontozás: 8.2/10

Borító:


Kattanjatok ránk FB-n is és tartsatok velünk jövőre is! -Katt-

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr1004989486

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása