Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Halálosabb iramban (2 Fast 2 Furious)

2012. december 29. - Nikosssz

Vélemény:


Itt is a második rész. Kezdeném azzal amit hiányolok. Hiába maradt a kigyúrt lazacsávó, mégsem Dom az. Hiányzik a régi csapat. Ettől eltekintve a film egész jó. Kicsit már jobban szántja az akciót és kevésbé az utcai versenyt! A kocsik legalább megmaradtak, és kevertek mellé pár amcsi verdát is. Engem abszolút letud kötni ez rész is. Látványilag nagyon jól meg van csinálva. A raktáros autózavar egyszerűen hatalmas volt. Gyönyörű szinte szavakkal leírhatatlan autók egymás hegyén hátán. Beleborzongtam a hangjukba is. A sztori mint már mondtam akciódúsabb. Lehetett volna még egy pár autós jelenet. Térjünk át a jó részre is szereplők terén. Eva Mendes kellett! Egy szexi vámos nő beépülve, akiről nemtudni átállt-e. Formás idomaival megveszi a nézőket. Walker már magabiztosabbnak tűnik a második részben. Tyrese Gibson bármennyire kemény és laza, Vin Diesel nyomába sem ér. A szövegek nagyon ütősre sikeredtek. A zenékre szintén odafigyeltek így azokra egy rossz szavam sem lehet. Látványos akció rengetek feszültséggel és még több autóval. Pop-corn , Cola és mehet is a Házimozi rendszerben!

Tartalom:


Az ex-zsaru Brian O'Conner sorra nyeri az illegális utcai autóversenyeket. Egyszer csak a volt kollégái látókörébe kerül, akik alkut ajánlanak neki: vagy kivonják a forgalomból, vagy segít elkapni Carter Veronét, a környék legnagyobb kábítószer-kereskedőjét. Érthető módon Brian ez utóbbi mellett dönt. Összeáll az egykori simlis, fekete haverjával, Roman Pearce-szel, hogy együtt vigyenek el egy rakomány "mocskos" pénzt a gyanús üzletembernek Miamiba. Kevesen tudják, hogy Brian valójában Monica Fuentes beépített ügynöknek segít Verone lebuktatásában.

IMDB pontszám: 5.4/10

Egyedi pontozás: 8.7/10

Borító:


A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr84986638

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása