Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Dragonball - Evolúció (2009)

2012. december 29. - CSKJozsef

_Vélemény:_

Ki ne ismerné a Dragon Ball Z-t? Hát ha ismered ha nem itt egy film, aminek szerintem nem sok köze lehet a sorozathoz, mert hogy nem sok részt láttam a sorozatból és azokat is régen. Egyszóval itt a teljes fejlődése tehát aki nem ismeri a sorozatot annak is egy jó film lehet. Történet ismerős, nem is tudom honnan xD, a vizuális effektek mivel filmről van szó elégé szépek. Egyszer mindenképpen ajánlom megnézni.

_Tartalom:

Son Goku az egyik legnagyobb lúzer a gimiben. Csak a nagyapja tudja, hogy a fiúban több lakozik, rá vár majd a nagy feladat, a világ megmentése. Mindez tizennyolc éves korában jön el, amikor a gonosz Lord Piccolo ezer esztendő után kiszabadul börtönéből, ahová hét legendás harcos zárta. A gonosz a hét sárkánygömbre pályázik, melyek egyikét a nagyapja ajándékozta Gokunak. Ezek segítségével megidézhető Shen Long, a sárkány, amely teljesíti a gömbök tulajdonosának egy kívánságát. Goku így keveredik élete legkülönösebb és legveszélyesebb kalandjába.

 

________________Értékelés: 8.0 / 10________________

_____________________Poszter:____________________


A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr134986740

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása