Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Lay the favourite (2012)

2012. december 22. - XynTRoN

Kellemes, könnyed délutáni kikapcsolódást ígér a film, és ezt be is tartja. Végre egy olyan alkotás ami elé úgy ül le az ember fia, hogy nem vár különösebben semmit, de mégis pozitív élményekkel áll fel a székből. A történet egy sztriptizelésből élő, vidéki lányka rövid karierjét járja be a szerencsejáték iparban. Egész pontosan a helyszínek: Las Vegas, New York és a Karib szigetek. Ebből a három névből igazán az első a lényeges, több okból is. Ott legális a sportfogadás bukikon keresztűl. Itt kerül kapcsolatba főhösünkkel, aki bevezeti a szakmába. Egész jól megy a bolt, hiszen a matek igencsak megy hölgyeményünknek, a kinézete ellenére. Ám az ideill csupán ideig-óráig tart, jönnek az összeveszések, majd a kibékülések végül a váltás New York-ra. Itt már illegális terepen mozgunk hiszen a sportfogadás tiltott, de azért itt is sikerül felfuttani az üzletet és megtalálni a szerelmet. De miután átköltöznek a Karib szigetekre, hogy legalizálják ezt a bűnös tevékenységet beüt a mennykő, és egyik delikvensükre rászáll az FBI... Azt, hogy vajon sikerül-e ezt a helyzetet megoldani, vagy sem, megtudhatod, ha megnézed a filmet.

Bár sokmindent nem várhatunk a filmtől, mégis egy kellemes szórakozást nyújtó szinészi játékkal találkozhatunk Willis bácsitól. A többiek annyira nem tesznek hozzá a filmhez, igaz el se vesznek. A főszereplő (Beth Raymer) talán néha kicsit túljátsza a szerepét, bár ez betudható annak, hogy ez az első filmje, és a nagyok árnyékában próbál jól teljesíteni.

Tartalom:

A Stephen Frears rendezésében készülő film középpontjában Beth Raymer (Hall), egy koktélbár pincérnője áll, aki minden idők egyik legelismertebb bukmékerévé válik, miután néhány középkorú fazon társaságában meghekkelik a Las Vegas-i sportfogadóirodák rendszerét.

Értékelés: 6/10

Imdb szerint: 4.7/10

Plakát:


Előzetes:

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr264977583

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása