Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Holnapután (The Day After Tomorrow)

2012. december 19. - Nikosssz

Vélemény:


Így , hogy holnapután december 21.-e lesz gondoltam megnézem ezt a vérfagyasztóan izgalmas katasztrófafilmet. A maga kategóriájában kiemelkedően jó alkotás, és gyönyörű képpel fogad minket 2004-es évjárata ellenére. A sok világvége filmmel ellentétben, ez a film, nem akarja a világ összes lakóját elpusztítani. A fagyásos részek egyszerűen fantasztikusan vannak megcsinálva.  A másik látványos jelenet, ami szintén nagyon tetszett az a New-York-ot elárasztó hatalmas hullám. Érdekes dolog, hogy a rendező több filmében is Manhattant pusztítja. Összesítve jó sztorija van a filmnek, a látványvilága nagyszerű, a színészek jól voltak választva. Bátran merem ajánlani, annak aki szeretne egy igazi katasztrófafilmet. Személy szerint többször belegondoltam, mit cselekednék hasonló esetben. Most komolyan. Mi lesz holnapután?

 


Tartalom:


Jack Hall (Dennis Quaid) klimatológusnak még a saját fia, Sam (Jake Gyllenhaal) sem hiszi el, hogy a Földet katasztrófa fenyegeti. Ám amikor egy sziget nagyságú jégtömb válik le a Déli-sark jégtáblájából, mindenki számára nyilvánvalóvá válik, hogy menekülni kell. De a folyamat drámai gyorsasággal söpör végig, Amerika megbénul a sarkvidéki hidegtől és a rázúduló hótömegtől.

Pontozás: 9.5/10

Borító:


Trailer:

 

Kövessetek minket FB oldalunkon is:

http://www.facebook.com/FilmekEsJatekok

 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr114973876

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása