Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

S.W.A.T. - Különleges Kommandó (S.W.A.T)

2012. december 17. - Nikosssz

Vélemény:

Egy igazi férfias film tele akcióval, zéró romantikával. A különleges kommandósok életét próbálja bemutatni. Az elején rosszul elsült balhé miatt a S.W.A.T kénytelen megvállni 2 legjobb emberétől. Az egyikük rendőrnek áll,bízva, hogy egyszer visszakerül. A másik figura eltűnik a térképről.Egy visszatérő veterán felkarolja az újonc rendőrt és visszaszerzi a méltó helyére.Itt következik a filmben pár kiképzés, gyakorlat. Közben egy veszélyes bűnöző kijelenti a médiának, hogy nemkis pénzösszeg üti a markát annak aki kiszabadítja. A S.W.A.T osztag élete nehezebb lett, a folytonos támadásoktól. A film végére érdekes árulások történnek. 

Collin Farrel amúgy is az egyik kedvenc színészem ,de ezzel a filmmel még jobban bírom őt. A többi színész is nagyon szimpatikus, és jól játszák szerepüket. Az egész film számomra egy alapműnek számít. Nézzétek meg ha tehetitek! :)

Történet:

Brian (Jeremy Renner) és Jim (Colin Farrell) a rendőrség elit osztagának a tagjait egy rosszul sikerült túszmentő akció miatt felfüggesztik. Brian megsértődve távozik, míg Jim inkább vállalja a megalázó lefokozást, csakhogy az egység közelében maradhasson. Az alkalom hamarosan el is jön Hondo őrmester (Samuel L. Jackson) személyében, aki egy újonnan létrehozott egységhez hívja. Alex Montelt (Olivier Martinez), a hírhedt drogbárót közben sittre vágják Los Angelesben. A dörzsölt maffiózó azonban alaposan feladja a leckét a rendőrségnek, amikor hatalmas összeget ajánl fel azoknak, akik kiszabadítják.

Pontozás: 10/10

Borító:


Trailer:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr364970471

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása