Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Hitman - A bérgyilkos (Hitman)

2012. december 17. - Nikosssz

Vélemény:

Úgyvélem a játékhoz nem túl sok köze volt. Ha nem akarjuk ehhez viszonyítani akkor egy viszonylag jó kis akciófilmet kapunk. A szereposztást nem értem, ugyanis szerintem simán elfogadta volna a felkérést egy ismertebb színész is, és valószínű mégtöbb ember nézte volna meg. Tény, hogy Timothy Oliphant jól játszotta a szerepét, mégsem összevethető a forgatás előtt felmerült Statham névvel. A megfilmesített bérgyilkos hihetetlen nyugalommal éli zavaros életét. Vannak olyan filmek amik elég sok agymunkát igényelnek, hogy megértsük. A Hitman nem ezek közé sorolható. Egyszerű felfogni a repkedő golyókat, és a gyors halálokat. A Zene a filmhez néhol nem oda illő. Felkészültet valami pörgős részre, de nem kapunk semmit. Ennek igazi okát valószínű a készítők sem tudják. Ettől függetlenül másfél órát megér véleményem szerint.

Tartalom:


Egy Interpol-ügynök hazamegy és egy bérgyilkost talál a szobájában. A 47-es rá vár. De mielőtt végezne áldozatával, elmondja, hogy került oda. Nigériától Moszkváig mérnöki precizitással kidolgozott gyilkosságok és menekülések jelzik a 47-es útját, miközben az Interpol embere mindig a sarkában maradt: de sosem érte utol az emberét. Átverések, árulások, kettős játszmák és gyilkosságok macska-egér játékába bonyolódva élnek évek óta. Lassacskán már abban sem biztosak, melyikük üldözi melyiküket. Most azonban eljött a végső leszámolás pillanata. Ám amikor titokzatos, közös múltjuk lezárulni látszik - hiszen egyikük mindjárt meghúzza a ravaszt - egy újabb fordulat ismét mindent megváltoztat.

Értékelés: 8/10

Borító:


Trailer:

Lájkoljatok minket FB oldalunkon is:
http://www.facebook.com/FilmekEsJatekok

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr654970791

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása