Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Sose hátrálj meg (Never Back Down)

2012. december 16. - Nikosssz

Vélemény:

Nagyon meglepődtem, amikor máshol lehúzták a filmet, mert számomra egy kötelező darabnak számít. A történet alapján, egy új városba költöző családot kapunk, akik nem először költöznek el. A költözés oka az idősebbik fiú, aki mindig balhéba keveredik. Bármennyire is harcol dühből az új város menőgyereke megagyalja őt. Ezen változtatni kell ezért edzeni jár egy híres terembe. Sok mindent tanul ott, így a végére egy jó kis bunyót kapunk, vegyített harcműfajokkal. Igaz, hogy egy kicsit elcsépelté kezdd válni a történet, de olyan szinten játszák el, hogy egy írtó jó filmet kapunk. Valahogy a film megtekintése, mintha erőt adna, és önbizalmat. A legreménytelenebb helyzetekből is  kilehet hozni valami jót! Szóval a filmet megnézésre ajánlanám. Egyszer mindenképp! :)

Történet:

Jake Tyler új városba költözik a családjával. A fiatalember belekeveredik az illegális küzdelembe, amelyben különböző küzdősportok képviselői mérik össze erejüket. A harcban nincsenek szabályok, csak az számít, ki nyer. Bár Jake alulmarad az összecsapásban, nem engedik kiszállni. A családját és a barátait is veszély fenyegeti, ha nem vesz részt a következő menetben. Jake a veterán, visszavonult harcművészhez, Jean Roquához fordul segítségért, hogy felkészítse az összecsapásra. A kemény edzések után eljön a pillanat, amikor szembe kell néznie ellenfelével.

 

Pontozás: 10/10

Borító:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr194967716

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása