Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Ház az Erdő Mélyén (The Cabin in the Woods)

2012. december 16. - Nikosssz

Vélemény:


Ezt a filmet egyszerűen senkinek nem ajánlom megnézésre. Bár voltak benne egyedi ötletek, nemjól lettek kiaknázva. Az irányító helyiség abszolút nemfügg össze az egész alapjával. A színészek elég gyengén játszanak. A sztori túl eröltetett. Az egyetlen dolog ami pozitívum a filmben, az a tömérdek mennyiségű rémfajzat. Az Istenes szálat már végképp nem kellett volna beletenniük. A zárójelenet egyszerűen kész röhej. Röviden tömören: Az eddig látott filmek közül az egyik legrosszabb!

Tartalom:


Öt fiatal indul hétvégi pihenésre egy civilizációtól távolabb eső vadászlakba. A házikó szokás szerint félelmetes, a táj csodálatos, a srácok-lányok pedig örömüket lelik a kalandban, s egymásban. Hamarosan azonban megváltozik a romantikus idill: zombiszerű lények kezdik el pusztítani a társaságot, figyelő szemek, és egy komplett stáb, a nyakkendős gyilkosok irányításával. Meg kell hagyni, túlzottan nem vacakolnak a halálokkal. Mire a túlélõk észbe kapnak, máris egy liftben ereszkednek alá, szörnyű – démonokkal, böszme nagy kígyóval, rusnya szörnyekkel zsúfolt – mészárlás kellős közepén találják magukat, és a csőrünket birizgáló kérdésekre is megválaszol a váratlanul feltûnõ Sigourney Weaver.

Pontozás: 2.5/10

Borító:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr994967724

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása