Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Ezer szó

2012. december 12. - Nikosssz

Ezer szó ((A Thousand Words))

Nos, Eddie Murphy elég kiégettnek tűnt a mostani filmjeiben (Üresfejű, Hogyan lopjunk felhőkarcolót), de ebben a filmben látni lehetett , hogy nem csak eljátsza a szerepét, de bele is éli magát. A története kissé nyomasztó is, és persze elgondolkodtató. Mit tennénk mi, ha csupán 1000 szavunk maradna? Talán elkezdenénk búcsúzkodni a családtól, barátoktól? Na mindegy is, hiszen a mi szavainkat nem lehet számon tartani, és nem is kell míg nem muszáj,

Szóval röviden tömören. Sztori jó. Színészíjáték szintén jó. Hangulat: nyomasztó olykor vicces.


Pontozás: 8/10

Tartalom:

Főszereplőnk nagyszájú, sokat beszélő férfi. Egy napon kertjében, szinte a semmiből egy fa nő. Előbb-utóbb rájön, hogy minden egyes kimondott szóval lehullik egy levél a fáról. Egy ismerőse szerint a fa önmagát jelképezi, azaz ha az összes levél lehull a fáról, a férfi meghal. Egyetlen dolgot tehet hát, némasági fogadalmat tesz, melynek betartása nem is olyan könnyű a mindennapokban.

 


A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr674962173

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása