Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Haláli hullák hajnala

2012. január 07. - bady26

Véleményem:

Aki a kezébe veszi ezt a filmet, elgondolkozik a nevén.Haláli hullák hajnala, na ne, ugye csak viccel az ember. A következő gondolta pedig, hogy most ez egy vígjáték vagy egy horror. A válaszom az, hogy ez a film egy igen nagy vígjáték, amelyiknél nem marad csukva az ember szája. A története egy szokványos zombi filmekben való fajta. A vírus terjed a levegőben, harapással és így tovább. Na, de ugyebár ez egy vígjáték is. Pont ezért a fő hősök kicsit ügyefogyottak. Eleinte ketten próbálják túlvészelni, de közben pár havert, családtagot és a szerelmét is meg kell menteni. Ha mind ez megvan irány egy fasza búvóhely. Ami szokásnak megfelelően nem tart sokáig biztonságban minket a zombiktól.



Maga a film tele van vicces jelenetekkel amitől az ember röhögőgörcsöket kap. A történet is nagyon jó, nem találok benne kivetnivalót, egy zombi horror, vígjátékhoz ez nagyon is jó.A szereplőket mintha ide, erre a szerepre találták volna ki, nem tudom elképzelni más szereplőkkel, a film így jó ahogy van.Egy délutáni filmnézéshez csak ajánlani tudom, és aki szereti az ilyesfajta filmeket az nagyon meg lesz elégedve ezzel a filmel.

 

Pontozásom: 10/10

 

Rövid tartalom.

Shaun élete nem úgy alakul, mint az elvárható: Ed nevű síkhülye, naplopó haverjával él együtt; a TV-boltban, ahol dolgozik, semmibe veszik; barátnője, Liz pedig nem tudja tovább elviselni azt a nihilt, amely minden este a Winchester nevű kocsmába hajtja őket. És mintha ez nem lenne elég, még a zombik is ellepik Londont. Shaun-ra tehát nem más feladat vár, mint hogy megmentse anyját mostohaapja zombi karjai (fogai) közül, s hogy előbb érjen oda a barátnőjéhez és tegye rendbe a kapcsolatukat, mint hogy az élőhalottak megkostólnák. Mellesleg pedig ott írtsa a társaival a rosszfiúkat, ahol érik. A végállomás pedig mi más lehetne, mint szeretett kocsmájuk, a Winchester.

Borító:

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr643525584

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása