Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

A Feláldozhatók (The Expendables)

2012. január 07. - Nikosssz

Vélemény:

Átlagban nem nyerte el a kritikusok tetszését, ám a nagy bevételnek köszönhetően Sylvester Stallone egyből a második részen gondolkodott, amit az idén nyáron már a vetítővásznon láthatunk. Úgy tartotta, sok jó színész kis filmben is elfér. Bár pár nagyobb névnek csak pár perces szerep jutott, reméljük a következő részben tartósabb jeleneteik lesznek. Igen, tudom. az egyes részről van szó, maradjak annál. Vizuális effektek nagyon hatásosak. A robbanások egyszerűen fantasztikusan tetszenek. A sztori önmagában véve, állati jó. Az egész film összhangban van és a színészeket is jó volt újra egy igazán jó akciódús filmben látni. Egyetlen ami nem tetszik az a sok nagy színész beharangozása, akiknek jutott másfél perc szerep. Minek kellett akkor ennyire reklámozni őket. Bízzunk a 2-esben, de ne felejtsétek el ezt sem megnézni! :)

Pontozás:9/10

Rövid tartalom: 

Sylvester Stallone filmje egy kemény, pörgős akciófilm, melynek főszereplői egy csapat zsoldos, akiket felbérelnek, hogy behatoljanak egy dél-amerikai országba, és végezzenek annak könyörtelen diktátorával. Amikor a küldetés megkezdődik, a zsoldosok ráébrednek, hogy semmi sem az, aminek látszik. Hamarosan a csalás és árulás sűrű hálójában találják magukat. Úgy tűnik, hogy a küldetést nem tudják folytatni, ártatlan életek forognak kockán, ám ennél komolyabb kihívás is vár a csapatra: kiderül, hogy egyik társuk elárulta őket, ezért az életüket minden eddiginél komolyabb veszély fenyegeti.

Borító:

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr973525563

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása