Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Végrehajtók (Repo Men)

2012. január 06. - Morpheus159

 Vélemény:

Kezdeném azzal, hogy hatalmas zenék vannak benne. Nagyon tetszett. 
Hát igen. A film eléggé morbid, de elképzelhető jövőkép. Főszereplőnknek, jogosan mondhatjuk, hogy visszanyalt a fagyi.Az egész meneküléses résznél nekem a Különvélemény jutott eszembe. A végén van egy csavar, mikor már azt hiszed hogy vége a filmnek minden jól alakult a főszereplők már a trópusi szigeteken vannak akkor kiderül hogy ez az egész csak egy illuzió és a valóság az hogy semmi sincs úgy ahogy mi elvártuk volna.Nekem tetszett az egész film csak a végén az a csavar az volt kicsit szokatlan. :) 

Pontozás: 6,5/10 *Egyszer nézhetős film*

Rövid Tartalom:

A nem túl távoli jövőben bárki kedve szerint tuningolhatja testét, és az elfáradt, sérült szerveit mesterséges példányokra cserélheti. Csak az a bibi, hogy ezek a testrészek drágák, és ha az új tulajdonos nem fizeti időben a részleteket, akkor a vadonatúj szervek visszakerülnek a gyártóhoz. A végrehajtók munkája pedig sok-sok vérrel és fájdalommal jár...
Jude Law játssza Remy-t, az egyik legjobb végrehajtót. Mikor egy munkabaleset következtében új szívre lesz szüksége és ő maga sem tudja rendezni az ezzel járó tartozást, egykori társát, Jake-et (az Oscar®-díjas Forest Whitaker) küldik ki, hogy tépje ki új szívét. Most, hogy az üldözőből üldözött lett, Remy csatlakozik Beth-hez (Alice Braga, Legenda vagyok), hogy együtt meneküljenek tovább a végrehajtók elől, miközben több ezer sorstársuk hősévé válnak.

Borító:

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr63524656

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása