Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

A gondozó (Film)

2012. január 04. - Nikosssz

Vélemény:

Az alapsztori jó. Bár nem értem minek vannak a filmben úgynevezett elvarratlan szálak. Például engem érdekelne, hogy mi lett az állatkínzó állatgondozóval. Na, de vissza a főszál-ra. Romantikus vígjáték. Nem volt benne túl sok dolog ami megnevettetett. Legpoénosabb jelenet, szerintem az, ahol kiviszi a majmot, szülinapi ajándékként. Ezenkívül körülbelül, a kismajom ért el hasonló reakciókat nálam. A romantikus része is érdekes. Egy igazi romantikus filmben nem igazán láttam, ilyet, hogy hagyom őt és elmegyek. Összevetőleg: A sztori elég jó. Színészek helyükön vannak. Egész élvezhető kis filmecske. :)

Pontozás:8,5/10

Rövid tartalom:

Griffin (Kevin James) egy kedves gondozó, aki úgy érzi, a munkája akadályozza az Igazi megtalálásában, ezért nehéz szívvel úgy dönt, felmond. Persze nagy hibát követ el.
Egy állatkerti gondozó ugyanis nem hagyhatja el a pozícióját csak úgy: ahhoz a gondozottjainak is lesz néhány keresetlen szava. Az állatok - miután értesültek róla, hogy napi takarmányuk és zsákmányuk megbízható szállítója el akarja hagyni őket - megszegik ősi esküjüket, és elárulják, hogy az ők is tudnak beszélni. Amikor szép szóval nem tudják maradásra bírni barátjukat, üzletet ajánlanak: ha marad, akkor megtanítják mindarra, amit a csajozásról tudni érdemes - és az oroszlán, az elefánt, a csimpánz, a zsiráf meg a többiek beavatják Griffint a párválasztás ősi trükkjeibe.

Borító: 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr233519229

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása