Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Rohanás

2012. január 03. - bady26

Véleményem:

 Nagyon nem is figyeltem oda a filmre, amíg a ismerőseim nem mondták, hogy érdemes megnézni. Nagyon sokan mondták, hogy hú mekkora film.Nekem a cím végett nem nagyon passzolt. Na persze az egész megváltozott, amikor elkezdtem nézni a filmet.Az eljén egy szép kis rablással kezdünk, ami balul sül el.A következő jelenet már akkor játszódik amikor ˝Rock˝ kiszabadul a börtönből. Ekkor egyből az jár az eszében,  hogy megboszulja a ellenségeinek cselekedetét. A filmeben nem kevés akcó, lövöldőzés, és nemkevésnyi dráma is tartozik. Amikor már azt hinnénk, hogy lassan vége a filmnek, fordul az egész kocka. Egy újabb remek akció dús filmet kaptunk.Aki szereti az ilyesfajta filmeket az egy pop-corn, és egy pohár sör mellet jól fogja érezni magát.

Pontozásom: 9.5/10

Rövid tartalom:

Az exfegyenc, amint kiszabadult letöltött büntetése után, rögvest bosszúhadjáratba kezd. Tíz évvel ezelőtt, egy balul elsült rablás során, egy csúnya átverésnek köszönhetően meggyilkolták a testvérét, ő pedig sittre került. Ám nem csak ő vadászik, hanem rá is vadásznak, méghozzá egy veterán zsaru...

Borító:

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr143515468

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása