Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Csúcshatás

2012. január 03. - Nikosssz

Vélemény:

Bár már annyi fajta film, van, hogy azt hinné az ember már nem lehet újat kitalálni. A filmstúdióknak azonban sikerül mindig megcáfolni ezt. A csúcshatás egy új világba vezet el minket. Szerintem nem kevés embert gondolkodtat el, hogy ilyen szer hamarosan bekerülhet a való világba is, és ha bekerülne mi történne. Szerintem nem mondok hülyeséget azzal, hogy azok a valamire való filmek, ami egy kicsit elgondolkodtat. A csúcshatás rám ilyen hatást gyakorolt. Ha még egy kis humort is csöppentettek volna a filmbe akkor maximum pontszámot kapna. Így viszont csak az alábbi pontozást kapja.

Pontozás:9/10

Rövid tartalom:

Bradley Cooper és Robert De Niro a főszereplői a Csúcshatás című lebilincselő akcióthrillernek, amelyben egy sikertelen író életét fenekestül felforgatja egy szupertitkos "intelligens gyógyszer". Segítségével teljes agykapacitását kihasználja, és önmaga tökéletes verziójává válik. Rendkívüli képességeire azonban olyanok is felfigyelnek, akiket kétes szándékok vezérelnek, és hamarosan a túlélése a tét ebben az izgalmas és provokatív filmben.

Borító: 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr433515467

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása