Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

A szellemtanú

2011. december 31. - Nikosssz

Vélemény:

˝Az élet egy színpad. Sokan fellépnek, sokan lelépnek.˝ Nos, a szerkesztői a filmnek is leléphetnének, és inkább a sütéssel foglalkozhatnának. Ez a film sajnos, feleslegen vett el másfél órát az életemből.  Nekem a forgatókönyvtől kezdve, a szereposztásig semmi nem tetszett, csak amikor a végén jöttek a betűk! Egyszerűen senkinek nem ajánlanám, hogy megnézze, de hát lehet valakinek épp ez tetszik. Mindenesetre én nem fogom megnézni mégegyszer!

Pontozás: 2/10

Rövid tartalom:

New Orleansban valaki bizarr gyilkosságokat követ el: áldozataira karneváli álarcot tesz, majd brutálisan megfojtja őket. A fő gyanúsított egy Drag Hammerman nevű különc figura, akinek megfigyelésével Ben Chaney-t, a múltja démonai elől egyre inkább az italba menekülő rendőrnyomozót bízzák meg. Chaney beköltözik a Dragével szemközti házba, és hozzálát a megfigyeléshez. Az új feladat egyhangúsága miatt az eddiginél is többször issza magát részeg kábulatba, mígnem egy éjjel megjelenik előtte egy halott lány szelleme. Chaney Dragtől megtudja, hogy a házban egy Corey Little nevű zenész lány lakott, akit meggyilkolt az öccse. A újra és újra felbukkanó lány viszont állítja, hogy nem a testvére ölte meg, és arra kéri Chaneyt, találja meg az igazi gyilkost. A férfi biztos benne, hogy kezd megőrülni, mégis beleveti magát a nyomozásba, és egyre inkább hisz a szellemnek. Chaneynek így most már két ügyet kell megoldania, ám felettesei kirúgással fenyegetik, a maszkos gyilkos pedig újra lecsapni készül...

Borító:

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr753508257

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása