Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Bréking Nyúz: Főszereplőket kapott az új Fűrész. Megvan A kis hableány. Forog a Halálos iramban 9 és a Bill & Ted 3. Új főszereplőt kapott az Infinity.

2019. július 10. - csak Porter

samuel_hateful_eight_premiere_h.jpg

Amellett, hogy Chris Rock szállítja az új Fűrész-film történetét, a főszerepben is ő lesz látható. Egy rendőrt fog alakítani, a karaktere édesapjára pedig Samuel L. Jackson-t sikerült megszerezni. Továbbá Max Minghella (Social Network - A közösségi háló) és Marison Nichols (Riverdale) csatlakozott a szereplőgárdához.

halle-bailey-of-r-b-duo-chloe-x-halle-visits-build-to-news-photo-875526188-1562600090.jpg

A Disney húzott egy merészet és A kis hableány címszerepére Zendaya (Pókember: Hazatérés) helyett Halle Bailey-t szerződtették le, aki viszonylag új a szakmában, de csodálatos hangja van. A rendező Rob Marshall lesz, Ursula szerepére pedig Melissa McCarthy esélyes.

csr-2.jpg

Kezdetét vette a Fast & Furious 9 forgatása, Vin Diesel pedig megosztotta, hogy a húgát játszó Jordana Brewster, Charlize Theron és Helen Mirren is visszatér az új részre.

mv5bnte0yzazowytmdi3nc00zdy2lthhztetmwuwowrjogu5nweyxkeyxkfqcgdeqxvyodewmtc2odq_v1_sx1777_cr0_0_1777_999_al_0.jpg

Valamint kezdetét vette a Bill & Ted Face the Music című trilógiazáró vígjáték forgatása is.

gettyimages-895204480.jpg

Chris Evans mégsem tudta összeegyeztetni az Antoine Fuqua által rendezett Infinity forgatását, így a főszerepet Mark Wahlberg fogja alakítani

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr2114929506

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása